Recent Activity

Activity stream for all registered members at WheelCraft.

  1. Wafaaa replied to the thread wanna tell something :l.

    not so random, ada "pola" koordinat tertentu yang cuma ane yang tau, yang jelas itu ga random, dan semua isinya barang hasil dupe

    Jul 21, 2017 at 10:20 PM
  2. Wafaaa replied to the thread Global Buat Server Hunger Games / Survival Games.

    ... menurut lu?

    Jul 21, 2017 at 7:33 PM
  3. Wafaaa replied to the thread Global Buat Server Hunger Games / Survival Games.

    alasan lu simpel banget ya tau apa aja yang dibutuhkan buat bikin server hunger games?

    Jul 21, 2017 at 7:26 PM
  4. Wafaaa replied to the thread Naik level..

    just place things in your island

    Jul 20, 2017 at 10:42 PM
  5. Wafaaa posted a new thread.

    wanna tell something :l

    open this thread. https://wheelcraft-id.net/threads/nemu-treasure-chest.2488/#post-11541 EPL is my faction that "treasure...

    Forum: Survival

    Jul 20, 2017 at 10:40 PM
  6. Wafaaa replied to the thread Tipe player survival apa yang kalian....

    did i replied here and my reply got deleted, or there was a same topic like this thread? nevermind, gonna reply anyway who i like: 1....

    Jul 20, 2017 at 10:34 PM
  7. Wafaaa replied to the thread Skyblock Adanya /auc.

    /auc dengan mata uang menggunakan item, bisa memungkinkan duplication

    Jul 20, 2017 at 10:11 PM
  8. Wafaaa replied to the thread Want to refund.

    coba rekonstruksi di singleplayer, /td harusnya ga masalah kalo emang bener bug mc, laporin ke mojang :l

    Jul 20, 2017 at 10:10 PM
  9. Wafaaa replied to the thread Lobby "Masalah Login".

    enggak bisa, itu clientside

    Jul 20, 2017 at 10:08 PM
  10. Wafaaa replied to the thread Survival Jobs Update/Upgrade untuk Farmer,Fisher,Digger.

    karena griefprevention i guess

    Jul 20, 2017 at 10:07 PM
  11. Wafaaa replied to the thread Forum Cara insert image di signature gimana ya.

    usahain jangan bikin signature yang BWK, because it's fucking annoying

    Jul 20, 2017 at 10:06 PM
  12. Destroyer replied to the thread Lobby "Masalah Login".

    Ya enaknya mah gitu

    Jul 20, 2017 at 8:16 PM
Loading...